[castellano] [english] [français] Avís legal  
    Mafrica S. A.
Empresa  
Processos de fabricació  
Serveis  
Productes  
Contactar  
Àrea privada  
 
Fotografia Empresa
 
Procés 2: xai i vedella
 

Mafrica compta amb socis proveïdors de carn de xai i vedella que tenen especial cura de la qualitat del producte. Tant l’escorxador com la sala de desfer vedella compleixen els més estrictes controls sanitaris, higiènics i de seguretat.

Hi ha constants controls veterinaris de tots els animals que arriben a l’escorxador per tal de detectar qualsevol possible anomalia que fes minvar la qualitat de la carn.

Les condicions de les instal·lacions, la neteja i el manteniment constant garanteixen que no s’hi puguin desenvolupar microorganismes i la cadena del fred es manté constant fins a l’entrega del producte al client final.

El sistema de traçabilitat de tot aquest procés queda certificat pel sistema ICC. I la classificació de canals es fa pel sistema europeu.

El xai només passa pel procés de sacrifici i surt en canal de les instal·lacions de Mafrica per anar a carnisseries, grans superfícies, fabricants o destinat a l’exportació. Quant a la vedella, es comercialitza en canal o bé tallada en peces (entrecot, filet, jarret, rodó, etc.). Mafrica produeix alguns elaborats de vedella, com hamburguesa, carn picada i mirqaz.

powered by bit-X0