[castellano] [english] [français] Avís legal  
    Mafrica S. A.
Empresa  
Processos de fabricació  
Serveis  
Productes  
Contactar  
Àrea privada  
 
Fotografia Empresa
 
Procés 4: filetejat de carn fresca
 

Aquests darrers anys, Mafrica ha apostat pel lliure servei, és a dir, per filetejar i envasar diferents peces de carn en safates i que, sota la marca Mafrica o la denominació dels nostres clients, es poden comprar a la majoria de grans hipermercats i carnisseries.

Aquesta secció s’ubica en unes instal·lacions de recent construcció d’uns 3.000 metres quadrats. Està equipada amb maquinària d’última generació, té una temperatura constant de 4º C per garantir el manteniment de la cadena del fred i compta amb unes condicions higièniques similars a una sala blanca.

Quan les peces de carn surten de la sala d’especejament, es porten directament a la secció de filetejat. Aquí passen un primer procés en què es talla el producte.

El producte filetejat arriba a la sala d’envasar on s’escullen acuradament els trossos que es col·loquen a les safates per al seu posterior segellat en atmosfera modificada.

Finalment, la barqueta es personalitza utilitzant modernes aplicacions informàtiques que permeten confeccionar una etiqueta amb totes les dades de traçabilitat i conservació que garanteixen al consumidor una fiabilitat màxima dels productes Mafrica.

powered by bit-X0