[castellano] [english] [français] Avís legal  
    Mafrica S. A.
Empresa  
Processos de fabricació  
Serveis  
Productes  
Contactar  
Àrea privada  
 
Fotografia Empresa
 
Procés 3: elaborats
 

Mafrica utilitza avançada tecnologia i els sistemes de control sanitari més estrictes per garantir que el procés d’elaborat compleixi totes les normes de qualitat. En les seves modernes instal·lacions, la firma utilitza processos molt avançats, com l’ús d’alginat, que permeten millorar la producció i el control de qualitat. L’alginat és una cobertura d’algues que substitueix la tradicional tripa que s’utilitza en algunes línies d’elaborats frescos. Es tracta d’un producte totalment natural que s’usa com a embolcall per a la pasta i que ens permet un estricte control de la higiene, una producció més regular i la millora de la imatge del producte final, sense alterar-ne el gust.

Mafrica produeix tres tipus d’elaborat:

A) Fresc:

La producció d’elaborats frescos ha experimentat un important creixement els darrers anys. Es porta a terme en unes instal·lacions de recent construcció (d’uns 2.800 metres quadrats), amb tecnologia puntera i amb unes condicions higièniques molt semblants a una sala blanca.

La utilització d’ingredients de primera qualitat, un avançat sistema de traçabilitat i una temperatura de 4ºC, garanteixen la màxima qualitat i control dels productes. Mafrica ofereix una àmplia varietat de productes frescos elaborats, com hamburgueses, mandonguilles, botifarra, salsitxes, etc.

B) Curat:

El procés de curat es porta a terme en instal·lacions on es controla tant la temperatura com la humitat, per garantir la màxima qualitat del producte. Alguns dels nostres curats són: fuet, xistorra, xoriço, etc.

C) Cuit:

Amb receptes tradicionals, ingredients de gran qualitat i carn tractada a la nostra empresa, elaborem productes cuits, com botifarra blanca, catalana o morcilla, que se sotmeten a rigorosos controls de qualitat.

powered by bit-X0