[castellano] [english] [français] Avís legal  
    Mafrica S. A.
Empresa  
Processos de fabricació  
Serveis  
Productes  
Contactar  
Àrea privada  
 
Fotografia Empresa

Mafrica és una empresa familiar dedicada al sacrifici i especejament de porcí, oví i boví, així com a la producció d’elaborats de carns de porc. La firma va néixer l’any 1963 a Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona), com a excorxador de porcs i xais i amb una plantilla de 50 persones. Actualment, hi treballen més de 350 persones, compta amb unes instal·lacions de 40.000 metres quadrats de superfície i es troba entre les grans empreses espanyoles del sector, amb innovacions constants, un creixement sostingut i les màximes exigències i garanties en qualitat i seguretat.

La nostra obsessió és la qualitat. Per això, comptem amb un modern laboratori on es controlen els nostres productes. Els controls sanitaris en tot el procés garanteixen que el producte arribi al consumidor en òptimes condicions.

Empresa

La innovació i la recerca sempre han estat presents a Mafrica, que col·labora estretament amb centres d’investigació tecnològica i destacades enginyeries del sector. La recerca ens permet millorar, tant en producte com en processos.

Mafrica també s’ha distingit pel seu compromís amb el medi ambient. Des de l’inici de l’empresa, sempre s’ha disposat dels més moderns sistemes de depuració d’aigües.
L’equip humà i la seva formació és un dels valors més importants de Mafrica, per això l’empresa sempre ha potenciat les promocions internes i una acurada preparació i formació del personal.

Mafrica, 1967
Paratge Can Canals Nou, s/n 08250 Sant Joan de Vilatorrada

Tel. +34 93 876 45 45 Fax +34 93 876 44 45 info@mafrica.com

On som
powered by bit-X0