Política de Privacitat

MAFRICA S.A. és la responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i li informa que aquestes dades seràn tractades de conformitat com s'han disposat a les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d'abril de 2016(GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques amb el què respecta al tractament de dades pesonals i a la lliure circulació d'aquestes dades i, per això, es facilita la següent informació del tractament:

 • Fi del tractament

  Mantenir una relació comecial amb l'Usuari. Les operacions previstes per realitzar el tractament son:

  - Remissió de comunicacions comercials publicitàries, sempre i quan s'hagi autoritzat prèviament, per mail, fax, SMS, MMS, xarxes socials qualsevol altre medi electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar relacions comercials. Aquestes comunicacións seràn realitzades pel RESPONSABLE i relaciones sobre els seus productes i serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors amb el que aquest hagi arrbat a algún acordo promoció. En aquest cas, els tercers mai tindràn accés a les dades perosnals.

  - Realitzar estudis estadístics.

  - Tramitar encàrrecs, sol·licituts o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a disposició.

  - Remetre el botlletí de notícies de la pàgina web.
 • Criteris de conservació de les dades

  Es conservaràn mentres existeixi un interès mutu per mantenir la fi del tractracament i quan ja no sigui necessari per a tal finalitat, es suprimiràn amb mesures de seguretat adients per garantitzar la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.
 • Comunicació de les dades

  No es comunicaràn les dades a tercers, llevat obligació legal.
 • Drets que assisteixen a l'usuari

  - Dret a retirar el consentiment del qualsevol moment.

  - Dret d'accés, rectifiació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.

  - Dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control (agpd.es) si considera que le tractament no s'ajusta a la normativa vigent.
 • Dades de contacte per exercir els seus drets

  - Direcció Postal: Can Canals Nou, s/n, 08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  - Email: proteccio.dades@mafrica.es